Banankaka

 

2 ägg (jag använde bara vitan)

100 g kvarg/kesella light

1/2 dl lätt mjölk

2 bananer

lite vanilj pulver

1/2 msk honung

1 dl mandelmjöl

1/2 dl valfritt mjöl (kokosmjöl ifall du vill ha helt glutenfritt)

1 msk bakprotein eller grahamsmjöl

2 tsk bakpulver

1 dl kokos

en nypa salt

Till formen, lite smör (alt kokosolja) och kokos  

Blanda det torra ingredienserna för sig. Ta fram en matberedare, mixa banan,kvarg,mjölk,ägg,honung och kokos. Tillsätt det torra ingredienserna. Smöra en form. Grädda på 175 grader i ca 25-30 minuter. Servera som den är eller till exempel med lite kvarg och bär.

Kcal : 1059 (hela satsen) Ca 8 bitar blir ca 132 kcal per bit (70 g)

 

den som letar finner =) hittade denna sockerfria choklad på ica
 
Å dessa två mandelmjöl och hasselmjöl på lidel



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: