Mörkt bröd


MÖRKT BRÖD 2 limpor

1 l. Filmjölk

1,5 tsk. Bikarbonat

2 dl. mörk sirap

2 tsk. Salt

420 g. Vetemjöl special

180 g. Grahamsmjöl

120 g. Grovt rågmjöl

1 dl. solrosfrön

1 dl. Linfrön

1 dl. russin (om man vill)

**1,5 dl. nötter

 

 

** Nötterna går att byta ut mot råg eller vetekross 

 

Blanda alla ingredienser så allt blir blandat ordentligt till en smet. 

2 st. formar som smörjes (1,5 l.) 

Gräddas i 175 grader i 1 timme och ca. 20 minuter



Kanske inte det nyttigaste i hela värden men helt klart det godaste ;0)


Postat av: S

Helt klart ett gott bröd... Mmmmm



Kan man beställa???


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: